Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

 

Shoefresh

Op de shoefresh schoenverfrisser en de shoefresh schoenverfrisser mini zit 1 jaar garantie, deze gaat in op de datum van aankoop.
Schade aan de buitenkant, schade door verkeerd gebruik, schade door een ongeval, schade door reparatie of wijzigingen aangebracht door niet erkende reparateurs, of apparaten die zijn gebruikt voor zakelijke doeleinden, vallen niet onder de garantie

 

Cosmetische producten

Deze vallen niet onder de garantie